شرایط بهینگی در مسائل نیمه نامتناهی غیرهموار

پایان نامه
چکیده

در این تحقیق ما ابتدا مسائل نیمه نا متناهی (sip) غیر همواری را در نظر می گیریم که شامل قید های نا مساوی هستند . چندین قید تعریفی برای این مسائل معرفی نموده وپس از ارائه نمودن روابط بین آن ها چندین شرط لازم وکافی برای بهینگی یک نقطه ارائه خواهیم داد. همچنین ما sip هایی را در نظر خواهیم گرفت که مجموعه ی موجه آن ها توسط تعدادی نامتناهی از قید های مساوی و نامساوی و یک مجموعه ی مقید کننده تشکیل شده است . به منظور به دست آوردن شرایط بهینگی برای این مسائل ، ابتدا چندین قضیه ی تناوبی اثبات خو اهیم کرد ، و پس از معرفی چند قید تعریفی متناسب با آن ها ، شرایط لازم و کافی kkt را ثابت می نماییم . در انتها ، توجه خود را به مسئله ی نیمه نا متناهی تعمیم یافته ی غیر هموار معطوف خواهیم کرد و بدون استفاده از هیچ گونه قید تعریفی ، شرط لازم fj را برای آن ثابت می نماییم . هدف اصلی این تحقیق ، کنار گذاشتن دو شرطی است که همه ی پیشنیان استفاده کرده اند : تحدب و مشتق پذیری.

۱۵ صفحه ی اول

برای دانلود 15 صفحه اول باید عضویت طلایی داشته باشید

اگر عضو سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید

منابع مشابه

شرایط بهینگی برای مسائل بهینه سازی نیم-نامتناهی

در این پایان نامه با معرفی سیستم فارکاش-مینکوفسکی، سیستم موضعا فارکاش- مینکوفسکی شرط تعمیم شرط اسلیتر، شرایط بهینگی را برای مسایل برنامه ریزی نیم-نامتناهی بررسی می کنیم. مسیله برنامه ریزی نیم-نامتناهی یک مسیله بهینه سازی با تعداد متناهی متغیر و تعداد نامتناهی قید است. این کاربردهایی در زمینه های متفاوت از ریاضیات اقتصاد و مهندسی دارد.

15 صفحه اول

شرایط بهینگی برای مسائل تغییراتی فازی

در این پایان نامه قصد بر آن است تا مسائل تغییراتی فازی برای بهینگی مسائل تغییراتی فازی در دو حالت بدون محدودیت و با محدودیت مورد بررسی قرار می گیرد. در این پایان نامه شرایط اویلر- لاگرانژ و مسائل ثابت محیطی که در ابتدا توسط فرهادی نیا ارایه شد تحت مشتق تعمیم یافته مورد بررسی قرار می دهیم و در پایان شریط لازم برای بهینگی تغییرات فازی تحت آلفا مشتق را بیان می کنیم.

حل مسائل برنامه ریزی نیمه نامتناهی با استفاده از شبکه های عصبی

برنامه ریزی خطی نیمه نامتناهی، دسته ی مهمی از مسائل بهینه سازی است که بی نهایت قید را شامل می شود. در این مقاله، برای حل این دسته مسائل، یک روش گسسته سازی با یک روش شبکه عصبی ترکیب شده است. با یک گسسته سازی ساده، مسئله برنامه ریزی خطی نیمه نامتناهی به یک مسئله برنامه ریزی خطی تبدیل شده است. سپس از یک مدل شبکه عصبی بازگشتی با یک ساختار ساده بر اساس یک سیستم دینامیکی، برای حل مسئله مورد استفاده ق...

متن کامل

برنامه ریزی خطی نیمه نامتناهی: الگوریتم های حل و کاربردها

مسائل برنامه ریزی خطی نیمه نامتناهی گرچه دارای خصوصیاتی شبیه مسائل متناهی هستند اما در مواردی و خصوصا در شیوه های حل با آنها تفاوت دارند. در این نوشتار نمونه هایی از برنامه ریزی خطی نیمه نامتناهی و رده های مختلف آن را معرفی و تشریح می کنیم. سپس شکاف دوگانی را برای آنها تعریف کرده بر مبنای آن به ارائه الگوریتم های حل این گونه مسائل در حالت های پیوسته و شمارا می پردازیم. همچنین روش همگرایی در خص...

متن کامل

منابع من

با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید

ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده

{@ msg_add @}


نوع سند: پایان نامه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه اصفهان - دانشکده علوم

کلمات کلیدی

میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com

copyright © 2015-2023